Total Pellets Premium

  

U wenst te stoken met pellets of u heeft al een pelletkachel? Total Pellets Premium staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. U kunt zelf Total Pellets Premium afhalen bij bvba Brandstoffen Van Eygen in Mannekensvere nabij Middelkerke, verpakt in zakken van 15kg. 

Waarom stoken met Total Pellets Premium ?

Total Pellets Premium zijn een 100% hernieuwbare en natuurlijke brandstof, en bieden verschillende voordelen :

  • Onderzoek heeft uitgewezen dat de pellets van Total Premium de beste pellets zijn op de markt. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitsvoorwaarden, waardoor hun rendement het hoogst is.
  • Total Pellets Premium worden voor 100% gemaakt van naaldbomen uit onze Belgische Ardennen. Daardoor is de transportimpact op het milieu miniem.
  • De aangeplante bomen voor de productie van Total Pellets Premium helpen mee de broeikaseffecten te bestrijden, want de bomen absorberen CO2 wat de CO2 uitstoot van de verbranding van pellets compenseert.
  • Total Pellets Premium hebben een hoge caloriewaarde. Ze verbranden totaal, zonder roetvorming, vonken of rook waardoor ze een hoog rendement hebben. 

U wenst meer te weten over verwarmen met Total Pellets Premium? 

Wenst u meer te weten over de voordelen van verwarmen met Total Pellets Premium of wenst u er te bestellen ? Neem dan zeker contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Brandstoffen Van Eygen ?

Vlotheid van bediening

Bij Brandstoffen Van Eygen geniet u van een hele vlotte bediening

 

Uitstekende service

Een uitstekende service staat centraal bij Brandstoffen Van Eygen

 

Kwalitatieve producten

Bij Brandstoffen Van Eygen kunt u terecht voor hoogwaardige Totalproducten

 

Vraag een offerte