Automatische levering

 

Het bedrijf Brandstoffen Van Eygen in Mannekensvere verzorgt niet alleen de levering van bestellingen van Total brandstoffen aan de hele Belgische Kust en hinterland, maar zorgt ook voor een automatische levering bij haar klanten.

Zelf het peil van de stookolie in de gaten houden niet eenvoudig

Niets is zo vervelend als zonder brandstof vallen. Dat valt altijd op een slecht moment. Om dat te vermijden, moet u regelmatig kijken hoeveel brandstof u nog in uw mazouttank heeft. Dat is niet altijd eenvoudig om te onthouden, en u zult de eerste niet zijn die zonder mazout valt. 

Automatisch mazout leveren wanneer de tank voor 80% leeg is

Bvba Brandstoffen Van Eygen biedt als extra service ook een automatische levering aan. Dat houdt in dat uw verbruik wordt ingegeven in de computer, en wanneer uw mazouttank voor ongeveer 80% leeg is, het bedrijf Van Eygen automatisch weer komt bijvullen. Heel handig, zowel voor privémensen als voor grote appartementsgebouwen of bedrijven ! U hoeft dus zelf niet meer bij te houden hoe hoog het peil van de mazout is, en u valt nooit meer zonder. 

U wenst meer te weten over automatische levering van total mazout door Brandstoffen Van Eygen ?

U wenst meer informatie over automatische levering of hierop in te tekenen ? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Van Eygen, wij staan klaar om u verder te helpen !

Download het formulier hier
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Brandstoffen Van Eygen ?

Vlotheid van bediening

Bij Brandstoffen Van Eygen geniet u van een hele vlotte bediening

 

Uitstekende service

Een uitstekende service staat centraal bij Brandstoffen Van Eygen

 

Kwalitatieve producten

Bij Brandstoffen Van Eygen kunt u terecht voor hoogwaardige Totalproducten

 

Vraag een offerte