Mazouttankcontroles

Bvba Brandstoffen Van Eygen zorgt naast het leveren van Total brandstoffen vanuit Mannekensvere aan de hele Belgische kust en het hinterland ook voor de opvolging van de controles van uw mazouttank. 

Mazouttanks moeten regelmatig worden nagezien

Mazouttanks moeten afhankelijk van hun inhoud om de zoveel jaar worden gekeurd. Zo moet een ondergrondse mazouttank van ten hoogste 6000 liter om de 5 jaar worden gecontroleerd, maar ook bovengrondse en grotere mazouttanks moeten worden gekeurd. Na keuring krijgt de mazouttank een attest met een wettelijke geldigheidsduur. 

Een berichtje bij het vervallen van het attest van uw mazouttank

Zelf iets opvolgen over verschillende jaren is niet zo gemakkelijk. Brandstoffen Van Eygen wil de controledatum samen met haar klanten bijhouden. De datum van het laatste nazicht wordt met de computer ingegeven op de klantenfiche. Bij bestelling wordt de geldigheid nagezien en wordt, indien nodig de nieuwe datum genoteerd of wordt een firma gecontacteerd om de herkeuring uit te voeren. Deze keuring kan uitgevoerd worden door een vaste partner met wie al jaren wordt samengewerkt.

U wenst meer informatie over de opvolging van mazouttankcontroles?

U wenst meer informatie te krijgen over de opvolging van mazouttankcontroles ? U wenst opgenomen te worden in onze agenda ? Neem dan snel contact op met Brandstoffen Van Eygen, wij doen het nodige!

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Brandstoffen Van Eygen ?

Vlotheid van bediening

Bij Brandstoffen Van Eygen geniet u van een hele vlotte bediening

 

Uitstekende service

Een uitstekende service staat centraal bij Brandstoffen Van Eygen

 

Kwalitatieve producten

Bij Brandstoffen Van Eygen kunt u terecht voor hoogwaardige Totalproducten

 

Vraag een offerte